#3 SÚBOJ REALITNÝCH KANCELÁRIÍ

Názov zodpovedá obsahu. Tento článok som si dovolil vytvoriť na základe skúseností a skutočnosti.

Je prístup realitných kancelárií adekvátny ?
Je komunikácia adekvátna?
Je odozva adekvátna?

Týchto otázok viem položiť v desiatkach. V prvom rade vládne amaterizmus. 

V minulosti v oblasti financií, najmä v poisteniach platilo, včera bol murár dnes finančák! Jedného dňa nastala určitá regulácia a Národná banka nastavila tvrdšie podmienky. Situácia sa zlepšila. Dovolím si tvrdiť, že kvalita by mohla byť lepšia. 

V realitnom biznise tento stav ešte nenastal. Snaha tu je a tú oceňujem, ale pokiaľ je to na báze dobrovoľnosti, nečakajme zázraky. Bývanie potrebuje každý a v dnešnej dobe, ten kto bude vlastniť nehnuteľnosť bude na koni. Mnohí z nás si kupujú alebo predávajú nehnuteľnosť jedenkrát. 

Preto amaterizmus musí ísť bokom a prísna regulácia klope na dvere. Kto ich ale otvorí a pozrie sa nielen za nich, ale okolo seba to uvidíme. 


Naspäť k bodom programu:

Je prístup realitných kancelárií adekvátny ?

Dovolím si tvrdiť, že nie je. Opäť použijem pravidlo piatich. Kým som si založil vlastnú realitnú kanceláriu, vždy som klopal na ďalšie dvere. Dobrý deň, prosím Vás, hľadám kandidáta na svoju nehnuteľnosť. Jeden z piatich pristúpil k mojej otázke adekvátne. Tak vidíte, jeden z piatich. Koľko máme realitných kancelárií vo svojom okolí? Na aký počet dverí zaklopeme? Odpoveď poznáte.

Je komunikácia adekvátna?

Pravidlo 5.

Je odozva adekvátna?

Pravidlo 5.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Niečo na záver tejto epizódy.

Ak potrebujete kúpiť rýchlo rozhodujete sa rýchlo. Ak potrebujete kúpiť, neponáhľajte sa. Ak potrebujete predať rýchlo, cena bude nižšia ale, ak potrebujete predať niečo na čom Vám záleží hľadajte pravidlo 5.